GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας σε ΝΔ για “χαρταετό”: Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι Πρωθυπουργός δεν είμαι εγώ - BINTEO

Στην ερώτηση που διατύπωσαν χθες κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας “πού έχει εξαφανιστεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές; Πετάει χαρταετό;”, απάντησ...

Στην ερώτηση που διατύπωσαν χθες κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας “πού έχει εξαφανιστεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές; Πετάει χαρταετό;”, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.
“Είναι αστείο η ΝΔ να βγάζει ανακοινώσεις ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας να ψάχνει να με βρει. Φαίνεται δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι Πρωθυπουργός δεν είμαι εγώ για να διαχειριστώ την κρίση, αλλά δυστυχώς για τον ελληνικό λαό είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος όταν βρίσκεται στη χώρα διαχειρίζεται με ψευδαίσθηση αυτάρκειας και περίσσεια αλαζονείας κρίσιμα εθνικά θέματα”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Και συμπλήρωσε: “Θα ευχόμουν αυτές τις κρίσιμες ώρες το κυβερνών κόμμα να επιδεικνύει την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση