GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο νοσοκομείο Λαμίας

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Λαμίας καθώς ένας νεοσύλλεκτος από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου παρουσίασε συμπτώματα...

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Λαμίας καθώς ένας νεοσύλλεκτος από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου παρουσίασε συμπτώματα ύποπτα για κορονοϊό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άνδρας έχει καταγωγή από την Ηλεία, περιοχή στην οποία υπάρχουν πολλά κρούσματα του ιού. Με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ λήφθηκε δείγμα το οποίο εστάλη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και η απάντηση αναμένεται το μεσημέρι μαζί με το δείγμα για τον γιατρό από Κέντρο Υγείας του νομού.

Ο άνδρας παρουσιάστηκε στις αρχές της εβδομάδας στο ΚΕΥΠ με τη σειρά Μαρτίου και εντός του στρατοπέδου παρουσίασε ήπια συμπτώματα που άλλοτε θα παρέπεμπαν στην εποχική γρίπη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί από τους νεοσύλλεκτους τυχαίνει να είναι από τον ίδιο νόμο, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση