GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι μόνο η Πάμελα... - Οι πιο σύντομοι γάμοι στην ιστορία του Χόλιγουντ - ΦΩΤΟ

Περίπου δύο εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον πέμπτο σύζυγό της η Πάμελα Άντερσον παίρνει διαζύγιο και κάπως έτσι επαναφέρει στο προ...

Περίπου δύο εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον πέμπτο σύζυγό της η Πάμελα Άντερσον παίρνει διαζύγιο και κάπως έτσι επαναφέρει στο προσκήνιο χαρακτηριστικά παραδείγματα διάσημων ζευγαριών που δεν κατάφεραν να γιορτάσουν ούτε την πρώτη επέτειο γάμου μαζί ενώ κάποιοι δεν έζησαν ούτε τη γαμήλια νύχτα τους.

Ρεκόρ κρατά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τις 55 ώρες γάμου, ενώ ο Νίκολας Κέιτζ παρέμεινε μόλις τέσσερις ημέρες παντρεμένος. Όμως η Πάμελα είναι δις παντρεμένη-χωρισμένη εξπρές αφού ο τωρινός της γάμος έληξε άδοξα μέσα σε 12 ημέρες ενώ ο γάμος της με τον Ρικ Σάλομον το 2007, διήρκεσε 60.

Αναλυτικά:

Πάμελα Άντερσον και Τζον Πίτερς: 12 ημέρες

Παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο Μαλιμπού και αμέσως έφυγαν για μήνα του μέλιτος. Δώδεκα ημέρες μετά η σταρ του "Baywatch" ανακοίνωσε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο μακριά από τον πέμπτο σύζυγό της για να επαναξιολογήσουν και οι δύο τι θέλουν από τη ζωή και ο ένας από τον άλλο. Οι νιόπαντροι δεν είχαν ακόμη επισημοποιήσει το πιστοποιητικό του γάμου και είπαν ότι θα περιμένουν ώσπου να αποφασίσουν το μέλλον της σχέσης τους. Ο Πίτερς, ωστόσο, φέρεται να επέστρεψε στην πρώην αρραβωνιαστικιά του που την είχε εγκαταλείψει για χάρη της Πάμελα.

Πάμελα Άντερσον και Ρικ Σάλομον: 60 ημέρες

Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2007 στο Λας Βέγκας και εξήντα ημέρες μετά η Πάμελα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές.

Λίαμ Χέμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους: 8 μήνες

Τον Αύγουστο του 2019 και χωρίς πρώτα να τον ενημερώσει η Μάιλι Σάιρους ανακοίνωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της Λίαμ Χέμσγουορθ επέλεξαν να περάσουν χώρια κάποιο χρόνο για να επικεντρωθεί ο καθένας στον εαυτό του. Ωστόσο, ο Λίαμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και έτσι ήρθε επίσημα και ο χωρισμός τους 8 μήνες μετά την οικογενειακή και ρομαντική τελετή στο Νάσβιλ του Τενεσί και έπειτα από 10 χρόνια ταραχώδους σχέσης.

Σοφία Μπους και Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ: 5 μήνες

Συναντήθηκαν και ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα ταινίας το 2003, παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά και τελικά ο γάμος τους απέτυχε πέντε μήνες μετά, αφού αναφέρθηκε ότι ο ηθοποιός είχε εξωσυζυγική σχέση και η Σοφία ζήτησε ακύρωση.

Κόλιν Φάρελ και Αμέλια Γουόρνερ: 4 μήνες

Πριν παντρευτεί τον Τζέιμι Ντόρναν, η Αμέλια Γουόρνερ ήταν παντρεμένη με τον Ιρλανδό και διάσημο κακό αγόρι Κόλιν Φάρελ, το 2002. Παντρεύτηκαν στην Αϊτή αλλά η σχέση τους διαλύθηκε τέσσερις μήνες μετά. Και οι δύο είπαν ότι η γαμήλια τελετή δεν ήταν νόμιμη.

Ελίζαμπεθ Μος και Φρεντ Άρμισεν: 8 μήνες

Η ηθοποιός του Handmaid’s Tale Ελίζαμπεθ Μος παντρεύτηκε τον Φρεντ Άρμισεν τον Οκτώβριο του 2009. Ο γάμος τους έληξε άδοξα οκτώ μήνες μετά, το καλοκαίρι του 2010. Στο διαζύγιό τους επικαλέστηκαν αγεφύρωτες διαφορές με τον ηθοποιό αργότερα να παραδέχεται ότι υπήρξε απαίσιος σύζυγος.

Τζένιφερ Λόπεζ και Κρις Τζαντ: 218 ημέρες

Η Λατίνα σουπερστάρ παντρεύτηκε έναν από τους χορευτές της τον Σεπτέμβριο του 2001 τον οποίο και χώρισε τον Ιούνιο του 2002.

Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζένιφερ Εσπόζιτο: 4 μήνες

Πριν από τις διάσημες συντρόφους του όπως η Ζόε Σαλντάνα και η Ρενέ Ζελβέγκερ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ παντρεύτηκε την Τζένιφερ Εσπόζιτο. Ήταν μαζί λιγότερο από έναν χρόνο όταν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους ενώ ο γάμος τους ήταν ακόμη πιο σύντομος αφού διήρκεσε μόλις τέσσερις μήνες μετά.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζέισον Αλεξάντερ: 55 ώρες

Το 2004 η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο έπειτα από ένα άγριο πάρτι στο Λας Βέγκας. Τον ακύρωσαν 55 ώρες μετά.

Νίκολας Κέιτζ και Έρικα Κοΐκε: 4 ημέρες

Παντρεύτηκαν στις 23 Μαρτίου στο Λας Βέγκας αλλά ο Νίκολας Κέιτζ έκανε αίτηση για ακύρωση. Έβγαιναν επί έναν χρόνο προτού παντρευτούν, αλλά λίγες ώρες μετά τον γάμο εθεάθησαν να καβγαδίζουν στο ξενοδοχείο όπου έμεναν.

Σερ και Γκρεγκ Άλμαν: 9 ημέρες

Παντρεύτηκαν σε ένα εξωκκλήσι στο Λας Βέγκας το 1975 αλλά χώρισαν 9 ημέρες μετά με τη Σερ να κατηγορεί τον ρόκερ για τους εθισμούς του.

Κάρμεν Ηλέκτρα και Ντένις Ρόντμαν: 9 ημέρες

Μία καυτή νύχτα στο Λας Βέγκας επισφραγίστηκε με γάμο το 1998, ένας γάμος που έληξε εννέα ημέρες μετά καθώς και οι δύο ζήτησαν ακύρωση ισχυριζόμενοι ότι ήταν τόσο μεθυσμένοι που δεν μπορούσαν να σκεφτούν λογικά.

Ντρου Μπάριμορ και Τζέρεμι Τόμας: 39 ημέρες

Ήταν μόλις 19 ετών όταν γνώρισε τον Τζέρεμι Τόμας, ιδιοκτήτη μπαρ. Οι δυο τους γνωρίζονταν μόλις έξι εβδομάδες όταν παντρεύτηκαν για να χωρίσουν 39 ημέρες μετά.

Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Χάμφρις: 72 ημέρες

Ένας από τους πιο ακριβούς και πολυδάπανους γάμους ήταν αυτός της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κρις Χάμφρις ο οποίος έληξε 72 ημέρες μετά.

Νίκι Χίλτον και Τοντ Άντριου Μέιστερ: 85 ημέρες

Η κληρονόμος των Χίλτον και αδερφή της Πάρις παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο Τοντ Άντριου Μέιστερ στο Βέγκας τον Αύγουστο του 2004. Ο γάμος τους δεν διήρκεσε πολύ. Ακυρώθηκε 85 ημέρες μετά.

Ρενέ Ζελβέγκερ και Κένι Τσέσνεϊ: 128 ημέρες

Η Ρενέ Ζελβέγκερ εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν παντρεύτηκε τον σταρ της country μουσικής Κένι Τσέσνεϊ έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης. Περίπυο τόσο διήρκεσε και ο γάμος τους, τέσσερις μήνες, 128 ημέρες και η ηθοποιός ζήτησε ακύρωση λόγω... απάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση