GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊος: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στα Κατεχόμενα

Μια Γερμανίδα που έκανε διακοπές στα Κατεχόμενα, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό,όπως μετάδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. ...

Μια Γερμανίδα που έκανε διακοπές στα Κατεχόμενα, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό,όπως μετάδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στα Κατεχόμενα.

Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Υγείας Φαχρετίν Κότζα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα του Covid-19 στην Τουρκία.

Ο Κότζα υπογράμμισε ότι σε όλη τη χώρα έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της επιδημίας στη χώρα και για την αποτροπή της εισόδου κρουσμάτων από το εξωτερικό. Στη συνέχεια ο Κότζα παρότρυνε τους Τούρκους υπηκόους που διαμένουν στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ευρώπη να αποφεύγουν να μετακινούνται, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Επίσης κάλεσε όλους τους Τούρκους υπηκόους που επιστρέφουν από το εξωτερικό στη χώρα να τίθενται αυτοβούλως σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση