GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος Κοινότητας Καστανιών: Έκοβαν τον φράχτη με ηλεκτρικά πριόνια - Τον επισκευάζουμε αμέσως -ΒΙΝΤΕΟ

"Θα σας δηλώσω υπεύθυνα από την πρώτη γραμμή ότι ο φράχτης δεν πρόκειται να πέσει με τίποτα" δήλωσε ο Πρόεδρος Κοινότητας Καστα...

"Θα σας δηλώσω υπεύθυνα από την πρώτη γραμμή ότι ο φράχτης δεν πρόκειται να πέσει με τίποτα" δήλωσε ο Πρόεδρος Κοινότητας Καστανιών στο Mega.
"Επισκευάζουμε άμεσα τον φράχτη. Αποκομίζουμε από όλη αυτή την κατάσταση ότι οι άνθρωποι δεν είναι μετανάστες. Είναι ποινικοί που με τη βοήθεια της πολιτοφυλακής προσπαθούν να...Όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν ανάγκη είναι πίσω δύο χλμ." τόνισε.
"Χθες από το πρωί προσπάθησαν με καπνογόνα, δακρυγόνα και αργότερα είδαμε να κόβουν τον φράχτη με ηλεκτρικά πριόνια. Αργότερα είδαμε να συμβάλλει ενεργά ο στρατός της Τουρκίας με άρμα που έδεσε με συρματόσχοινο τον φράχτη και τον τραβούσε. Εμείς είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είμαστε έτοιμοι και επισκευάζουμε αμέσως τον φράχτη" σημείωσε.
"Ανάβουν φωτιές δίπλα στον φράχτη και προσπαθούμε να το αποτρέψουμε. Γίνεται ένα παιχνίδι σκύλου με γάτα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας" συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση