GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θοδωρής Φέρρης: Τρέμω κάθε μέρα μην εμφανίσω κι άλλα συμπτώματα του κορονοϊού -ΒΙΝΤΕΟ

Για την περιπέτεια που βιώνει εξαιτίας του κορονοϊού, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον ιό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1...

Για την περιπέτεια που βιώνει εξαιτίας του κορονοϊού, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον ιό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Θοδωρής Φέρρης .

«Είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας, 12η μέρα από την ημέρα που διαγνώστηκα και ίσως είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος. Αυτό θέλω να πιστεύω», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όπως είπε, «ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό και να μου φύγει και εμένα το άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο. Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε»

«Δεν μπορώ να ξέρω αν έχω μεταδώσει τον ιό. Την ημέρα που διαγνώστηκα με τον ιό, διαγνώστηκαν άλλοι 6-7 φίλοι μου ταυτόχρονα»,πρόσθεσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης αποκάλυψε πως πιθανότατα κόλλησε τον κορονοϊό από συνεργάτη του, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό και μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα συναντήθηκαν μαζί του και κόλλησαν όλοι. «Μόλις ο φίλος μας είπε ότι είναι θετικός, πήγαμε όλοι και κάναμε το τεστ και οι περισσότεροι βγήκαμε θετικοί. Κάποιοι φίλοι μου παρουσιάζουν πιο σοβαρά συμπτώματα, πιο πολύ πυρετό, πιο πολλές μέρες, πιο πολύ πόνο στα κόκκαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Θοδωρής Φέρρης έστειλε το μήνυμα «προσέχουμε σαν τα μάτια μας τις ευπαθείς ομάδες, όπως και εγώ προσέχω πάρα πολύ τη μητέρα μου, τον αδελφό μου, τη θεία μου. Αυτούς προσέχουμε πιο πολύ απ' όλους».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση