GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβρος: Με γυναικείες περούκες στα σύνορα οι μετανάστες - Οι Τούρκοι τους "μαρκάρουν" με ταμπελάκια - ΦΩΤΟ

Μέχρι και περούκες επιστρατεύουν, σύμφωνα με μαρτυρίες και φωτογραφίες Ελλήνων στρατιωτικών και στρατιωτών, οι μετανάστες στα σύνορα, προ...

Μέχρι και περούκες επιστρατεύουν, σύμφωνα με μαρτυρίες και φωτογραφίες Ελλήνων στρατιωτικών και στρατιωτών, οι μετανάστες στα σύνορα, προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν μέσω Έβρου στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, στην όχθη του ποταμού στην περιοχή των Φερών βρέθηκαν γυναικείες περούκες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί, με τους στρατιώτες να αναφέρουν πως τις φορούν νεαροί μετανάστες, προκειμένου όσοι πλησιάζουν τα σύνορα να μοιάζουν περισσότερο με γυναίκες.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στην περιοχή του Σουφλίου διαπιστώθηκε ότι οι τουρκικές Αρχές “μαρκάρουν” με βραχιολάκια όσους πρόσφυγες και μετανάστες στέλνονται στα σύνορα, προκειμένου να μπορεί να τους παρακολουθεί.
Και εν μέσω αυτών των δύο φωτογραφικών ντοκουμέντων, κυκλοφορεί και πλάνο, στο οποίο φαίνονται άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής να προετοιμάζουν ένα drone για απογείωση δίπλα στο τουρκικό φυλάκιο Παζαρ Κουλε.
Ένα drone που χρησιμοποιεί η στρατοχωροφυλακή, καθοδηγώντας τις ρίψεις καπνογόνων και δακρυγόνων από πολυβομβιδοβόλο στο ελληνικό έδαφος.
Δείτε τις φωτογραφίες:




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση