GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αμβρόσιος για τον κορονοϊό: Ο Μεγάλος Αγιασμός είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος απευθυνόμενος στους πιστούς κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας των Α' Χαιρετ...

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος απευθυνόμενος στους πιστούς κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας των Α' Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της μετάδοσης του κορονοϊού. Επισήμανε, λοιπόν, μεταξύ άλλων ότι ο Μεγάλος Αγιασμός είναι το "αιώνιο και ακατακίνητο φάρμακο".
«Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κορονοϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κορονοϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό», τόνισε ο Πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων (στο 15:57' του βίντεο) και πρόσθεσε:
«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με». Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο Μεγάλος Αγιασμός» (στο 17:52’ του βίντεο).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση