GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Τομ Χανκς: Έπειτα από δύο εβδομάδες αισθανόμαστε καλύτερα

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον νιώθουν καλύτερα ύστερα από δύο εβδομάδες από την ημέρα που διαγνώστηκαν με τον κορονοϊό κ...

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον νιώθουν καλύτερα ύστερα από δύο εβδομάδες από την ημέρα που διαγνώστηκαν με τον κορονοϊό και άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα. Με νέα ανάρτησή του ο ηθοποιός την Κυριακή το βράδυ δίνει μήνυμα προς όλους να προσέχουν και θα είναι κάτι που θα περάσει.

Τόνισε ότι είναι σημαντικό να μείνουν σπίτι για να βοηθήσουν να σταματήσει η πανδημία. "Το να μένεις απομονωμένος στο σπίτι δουλεύει κάπως έτσι: δεν το κολλάς σε κανέναν - δεν σε κολλάει κανένας. Κοινή λογική έτσι; Θα χρειαστεί ένα μικρό διάστημα αλλά αν φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, αν βοηθάμε όπου μπορούμε και αφήσουμε κάποιες ανέσεις και πολυτέλειες... και αυτό θα περάσει. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε" ανέφερε ο Χανκς.

ΟΤομ Χανκς βρέθηκε θετικός στονκορονοϊό, ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία για την προπαραγωγή της ταινίας του για τον Έλβις Πρίσλεϊ. Το ίδιο και η σύζυγος του. Η ταινία έχει μπει "στον πάγο" μέχρι να ξεπεραστεί η πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση