GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβρος: Τούρκοι ρίχνουν δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, όπου από την τουρκική πλευρά έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες μετανάστες κα...

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, όπου από την τουρκική πλευρά έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες, επιδιώκοντας να περάσουν στα ελληνικά εδάφη.
Οι Τούρκοι επιχειρούν να ανοίξουν πέρασμα στον Έβρο, προκειμένου να ωθήσουν τους ανθρώπους αυτούς προς την Ελλάδα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δακρυγόνα εκσφενδονίζονται από την τουρκική πλευρά προς τους Έλληνες αστυνομικούς, οι οποίοι είναι παραταγμένοι στο σημείο.

Σημειώνεται πως από τις 06.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι πριν από λίγο έχουν καταγραφεί περίπου 5.500 αποτροπές εισόδου παράνομων μεταναστών στη χώρα μας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχουν γίνει 60 συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση