GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Δράμας για το κλείσιμο των εκκλησιών: Είδαν τη Θεία Λειτουργία ως θέατρο - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Εκκλησία έφτασε στο έσχατο όριό της. Μας αποσύνδεσαν από το οξυγόνο μας», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 ο Μητροπολίτ...

«Η Εκκλησία έφτασε στο έσχατο όριό της. Μας αποσύνδεσαν από το οξυγόνο μας», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 ο Μητροπολίτης Δράμας, διερωτώμενος γιατί αφού έμειναν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, έκλεισαν οι εκκλησίες.
«Η Θεία Λειτουργία έπρεπε να τελείται, έστω και με αντιπροσωπευτική παρουσία 4-5 ατόμων», εκτίμησε ο Παύλος και τόνισε πως «είδαν τη θεία λειτουργία ως θέατρο και αυτό μας ενόχλησε». «Δεν μπορεί να γίνει για όλη την Ελλάδα», είπε και διερωτήθηκε «αν πάω δηλαδή σε ένα χωριό τριών ατόμων να κάνω λειτουργία, θα κολλήσουν κορονοϊό;», χαρακτηρίζοντας υπερβολική την κυβερνητική απόφαση για αναστολή των λειτουργιών σε όλους τους θρησκευτικούς χώρους.
«‘Έχουν την ευθύνη αυτοί που συνομίλησαν με την κυβέρνηση», σημείωσε με νόημα. Ο ίδιος συνέδεσε τα συσσίτια με τη λειτουργία του ναού, τόσο για την ασφάλεια όσων μαγειρεύουν, όσο και για την οικονομική του στήριξη, η οποία προέρχεται από την εκκλησία.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση