GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΟΥ του Αδωνι για τις κάμερες! «Στον Σκλαβενίτη το χάος είναι ακόμη μεγαλύτερο απ' ό,τι στην κυβέρνηση...»

Γιάννης Σιάτρας θυμωμένος. ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΔΩΝΗ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ!  Ωραίος και καμαρωτός, στήθηκε ο Άδωνις μπροστά από τα κωλόχαρτ...


Γιάννης Σιάτρας θυμωμένος.

ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΔΩΝΗ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ! 
Ωραίος και καμαρωτός, στήθηκε ο Άδωνις μπροστά από τα κωλόχαρτα και τις πάνες, σήμερα στις 7:30 το πρωί, σε κάποιο μεγάλο κατάστημα του Σκλαβενίτη, για να πει σε όλα τα κανάλια που είχαν μαζευτεί εκεί, πόσο ωραία τα καταφέρνει αυτός και η κυβέρνησή του και ότι η αγορά έχει μεγάλη επάρκεια. Σε όλα! Ακόμη και σε αντισηπτικά και στα είδη που ζητά σήμερα ο κόσμος. "Υπάρχει τεράστια επάρκεια. Ακόμη και με φορτηγά να έρχονται οι καταναλωτές, μπορούν να αγοράζουν όσα αντισηπτικά θέλουν. Τα ράφια θα γεμίζουν αμέσως".
Πίστεψα και γω -ο ηλίθιος- την υπερυπουργάρα μας και έτρεξα στου Σκλαβενίτη της γειτονιάς μου. 8:05 το πρωί, ήμουν εκεί (ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ξαναπάει τόσο πρωί σε σούπερ μαρκετ).
- Δεν έχουμε! Μέρες τώρα δεν έχουμε και δε ξέρουμε αν και πότε θα φέρουμε, με πληροφόρησε ο διευθυντής του καταστήματος.

Ο Άδωνις, έχει πιαστεί πολλές -πάρα πολλές- φορές να λέει ψέματα. Όμως, τώρα θα πρέπει να καταλάβει, ότι το ζήτημα αφορά τη δημόσια υγεία. Άλλο να μας εμπαίζει με τις μπουλντόζες του Ελληνικού και άλλο με θέματα υγείας και το φονικό ιό που κυκλοφορεί.

Στον Σκλαβενίτη, το χάος είναι ακόμη μεγαλύτερο απ' ότι στην Κυβέρνηση.
- "Μπορώ να προπαραγγείλω και όταν φέρετε να έρθω να τα πάρω;" ρώτησα τον διευθυντή.
- "Όχι, μπορείτε όμως να παραγγείλετε τηλεφωνικά ή από το ίντερνετ", ανταποκρίθηκε.
- "Πολύ ωραία, θα τηλεφωνήσω. Ποιό είναι το νούμερο;"
Χρειάστηκαν τρία (3) τηλέφωνα στα κεντρικά της εταιρίας για να μάθουν οι αρμόδιοι του καταστήματος του Σκλαβενίτη, το τηλέφωνο τηλεφωνικών παραγγελιών! Και όταν η κοπέλα δοκίμασε (τρις) να τηλεφωνίσει, το τηλέφωνο, απλούστατα, δεν απαντούσε!!
Με όποια -σκατά- κυβέρνηση καθίσεις, τέτοια -σκατά- εταιρία θα γίνεις!

Απατεώνα Άδωνη! Πες μας πού θα πας αύριο για να έρθουμε να βρούμε και μεις αντισηπτικά (από τα λίγα που θα βάλουν για τις κάμερες)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση