GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέσβος: Άγρια επίθεση κατά μελών ΜΚΟ στο λιμάνι της Θερμής – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τα όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα σήμερα στο λιμάνι της Θερμής, στη Λέσβο, μεταδίδει ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την ι...

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τα όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα σήμερα στο λιμάνι της Θερμής, στη Λέσβο, μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού, στο βίντεο καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός μελών ΜΚΟ από ομάδα ατόμων, που αφού τους χτυπά στη συνέχεια πετά τις κάμερές τους στη θάλασσα.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πολίτες από την περιοχή της Θερμής απέκλεισαν το λιμάνι της Θερμής μη επιτρέποντας την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών που οδηγήθηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος εκεί.
Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους προπηλάκισαν την επικεφαλής του γραφείου Λέσβου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ενώ έχουν προπηλακιστεί και δημοσιογράφοι και φωτογράφοι διεθνών μέσων ενημέρωσης. Επίσης προπηλακίστηκε η δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" η οποία αποπειράθηκε να παρέμβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση