GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μένουμε Σπίτι - Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Μην παίζουμε τη ζωή μας κορονοϊό ή γράμματα - ΒΙΝΤΕΟ

Το δικό της μήνυμα για να "μείνουμε σπίτι" τις ημέρες αυτές προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού θέλησε να σ...

Το δικό της μήνυμα για να "μείνουμε σπίτι" τις ημέρες αυτές προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού θέλησε να στείλει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συμμετείχε στην επικοινωνιακή εκστρατεία της ΕΡΤ, “Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε”, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

«Γεια σας! Μένουμε σπίτι και για όσο χρειαστεί. Αυτή είναι η πιο δυνατή φαρμακευτική αγωγή. Ζούμε μια αδράνεια που δεν την έχουμε ξαναζήσει. Ζούμε μια δοκιμασία που δεν την έχουμε ξαναζήσει αλλά θα βγούμε νικητές” ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προσθέτοντας πως «σεβόμαστε και προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τους συνανθρώπους μας. Μην παίζουμε τη ζωή μας κορονοϊό ή γράμματα! Ακολουθούμε ευλαβικά τις εντολές του κράτους και των γιατρών μας και μένουμε στο σπίτι. Σας στέλνω μία τεράστια αγκαλιά και ένα φιλί αλλά από μακριά! Ενωμένοι αλλά από...μακριά!».

Υπενθυμίζεται ότι στην καμπάνια της ΕΡΤ έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής αρκετά πρόσωπα της showbiz, όπως η Βούλα Πατουλίδου, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Ευθυμίου και ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση