GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα στην Κρήτη - Όλες οι πληροφορίες για τον ασθενή

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας 45χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr είν...

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας 45χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr είναι λογιστής στο επάγγελμα. Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα στο νησί. Μόλις έγινε γνωστό αυτό και επειδή ο 45χρονος είχε μεταβεί στην εφορία για διεκπεραίωση υποθέσεων, αποφασίστηκε αμέσως να εκκενωθεί η εφορία στο Ηράκλειο από τους πολίτες και τους εργαζομένους προκειμένου να γίνει απολύμανση του χώρου.
Να σημειωθεί πως ο 45χρονος πήγε στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα, εμφανίζοντας δέκατα και για τον λόγο αυτό δεν κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί αλλά να μείνει και να περιοριστεί στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογιστής είχε ταξιδέψει στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες. Αυτή τη στιγμή γίνεται από τις υπηρεσίες η διαδικασία της ιχνηλάτησης καταγράφοντας ένα προς ένα τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή.
Να σημειωθεί ότι η εξέταση του 45χρονου αρχικά στο νοσοκομείο έγινε με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Οδηγήθηκε από ξεχωριστή είσοδο όπου ιατρικό προσωπικό με ειδικές στολές προστασίας τον εξέτασε και πήρε δείγμα. Στη συνέχεια επειδή τα συμπτώματά του δεν ήταν σοβαρά αλλά ήπια του είπαν να επιστρέψει σπίτι του και να παραμείνει εκεί μέχρι να επικοινωνήσουν μαζί του. Αργότερα τον πήραν τηλέφωνο και από λάθος τον ενημέρωσαν ότι το δείγμα του βγήκε αρνητικό. Το δείγμα ωστόσο, ήταν άλλου ασθενούς. Το λάθος διαπιστώθηκε γρήγορα και τον ξανακάλεσαν μέσα σε μισή ώρα για να τον ενημερώσουν ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό και έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι του μια και τα ήπια συμπτώματά του δεν χρήζουν νοσοκομειακής νοσηλείας.
Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση