GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: "Ουρά" για τη Θεία Κοινωνία σε εκκλησία της Λάρισας - ΦΩΤΟ

Μικρότερη αλλά αξιοσημείωτη είναι η προσέλευση πιστών στις εκκλησίες της Λάρισας κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, λόγω του κορονοϊού...

Μικρότερη αλλά αξιοσημείωτη είναι η προσέλευση πιστών στις εκκλησίες της Λάρισας κατά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, λόγω του κορονοϊού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet.gr, ακόμη και στις ενορίες του κέντρου της πόλης, πολλές ήταν οι άδειες θέσεις, κάτι που δεν συνέβαινε πριν από την πανδημία του κορονοϊού. Αρκετοί πιστοί προσέρχονται επίσης στις εκκλησίες, φορώντας μάσκα.
Ωστόσο, σημειώνεται πως παρά την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα, οι πιστοί συνεχίζουν να λαμβάνουν τη Θεία Κοινωνία, σχηματίζοντας μάλιστα ουρές όπως φαίνεται και στα φωτογραφία από στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Λάρισας.


Φωτογραφικά στιγμιότυπο από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου, όπου όπως βλέπετε υπάρχει αρκετός κόσμος στην εκκλησία που παρακολουθεί τη Θεία Λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση