GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθηναΐς Νέγκα: Σε καραντίνα με συμπτώματα κορονοϊού - "Δεν κάνουμε όλοι τεστ, δεν είναι για χόρταση" - ΦΩΤΟ

Ήπια συμπτώματα του κορονοϊού εμφάνισε η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία αποφάσισε να παραμείνει σε καραντίνα σπίτι της για 14 ημέρες, αν και ...

Ήπια συμπτώματα του κορονοϊού εμφάνισε η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία αποφάσισε να παραμείνει σε καραντίνα σπίτι της για 14 ημέρες, αν και η ίδια σε ανάρτησή της στο instagram επιμένει ότι θα υπερβεί αυτό το διάστημα. Επίσης σημείωσε ότι δεν θα κάνει τεστ καθώς σύμφωνα με τη γενική οδηγία όποιος περνά τον ιό χαλαρά δεν είναι απαραίτητο να κάνει το τεστ, ώστε να είναι διαθέσιμο γι' αυτόν που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάστασή της σημείωσε ότι: "εγώ στο σαλονάκι, μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια -τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατάρα μου τώρα .Με επισκέφτηκε και εμένα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια ,διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. έχω περάσει πολύ χειρότερες γρίπες στο πόδι, οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη. Κότα. Θα ακούσω τη γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία όποιος το περνάει χαλαρά-όσο νιώθει καλά- κ δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ,ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα(δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του κ τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν...άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα ; Θα βγούμε; και όταν βγούμε ,τι θα βρούμε;".

Και προσθέτει: "Ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας-αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη..και τώρα λίγη ποίηση .διότι η κουλτούρα μας τρέφει -αν κ είναι αδύνατο,να ξέρετε, με την ζαλάδα του πυρετού, να διαβάσεις λογοτεχνικά αριστουργήματα-μέχρι toyboy στο @netflixgr δηλαδή ... Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες πικραμένη, ἐντροπαλή, κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες, «ἔλα πάλι», νά σου πῇ. Ἄργειε νάλθῃ ἐκείνη ἡ μέρα, κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, γιατί τὰ ’σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά. Δυστυχής! Παρηγορία μόνη σοῦ ἕμενε νὰ λὲς περασμένα μεγαλεία καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς".

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν "θετική στον ιό", ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση όπου διευκρίνιζε ότι είναι καλά και θα παραμείνει κλεισμένη στο σπίτι για μερικές μέρες μακριά απ' όλους, επαναλαμβάνοντας για όσους είχαν αντίθετη άποψη, ότι δεν θα κάνει το τεστ κορονοϊού "εφόσον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας-δεν είναι για χόρταση ,ούτε για ικανοποίηση της απλής μας περιέργειας τα τεστ - και ο σκοπός είναι να είναι διαθέσιμα -αν κάτι δεν πάει καλά ,ναι θα κάνω 100 τεστ -το ίδιο θα έκανα αν είχα ιδιαίτερη ψυχολογική ανησυχία".

Όπως έγραψε αναλυτικά: "Όλοι κατάλαβαν ..εκτός από λίγους εκλεκτούς συναδέλφους. Είπαμε είμαι καλά ,θα κάτσω στα αυγά μου κλεισμένη στο σπίτι για μέρες μακριά απ όλους ,ΔΕΝ θα κάνω τεστ κορονοϊού εφόσον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας-δεν είναι για χόρταση ,ούτε για ικανοποίηση της απλής μας περιέργειας τα τεστ - και ο σκοπός είναι να είναι διαθέσιμα -αν κάτι δεν πάει καλά ,ναι θα κάνω 100 τεστ -το ίδιο θα έκανα αν είχα ιδιαίτερη ψυχολογική ανησυχία ! Και καλά κάνουν όσοι ανησυχούν. ..το τι μπούρδες θα γράψουν σε site δεν λέγεται .Δυστυχώς είναι αδύνατον να ξεφύγεις από την ανοησία του καθενός .χρειάζεται ηρεμία ,μην γράφουν «θετική στον υιό» ,διότι ο κόσμος καταλαβαίνει πως κάποιοι κάνουν τεστ συνέχεια - τρέχει λοιπόν με πανικό να κάνει τεστ στον πρώτο βήχα διότι φοβάται . -συρρέει σε ιατρικά κέντρα ,σε πολλές περιπτώσεις πέφτει σε κομπίνες .δεν κάνουμε όλοι τεστ .κάνουμε αν το πει ο γιατρός .ειδάλλως σπίτι ,ντεπόν κ τσάι .Συνήθως περνάει!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση