GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεωνίδας Κακούρης: Δείτε πώς ήταν ο "Δούκας" παιδί - ΦΩΤΟ

Ο Λεωνίδας Κακούρης γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 1968 στη Γερμανία. Οι γονείς του έμειναν περίπου 20 χρόνια και εργάστηκαν σε ερ...

Ο Λεωνίδας Κακούρης γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 1968 στη Γερμανία. Οι γονείς του έμειναν περίπου 20 χρόνια και εργάστηκαν σε εργοστάσια πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην περιοχή του Αγρινίου, στην αρχή όπως παραδέχεται και ο ίδιος στη συνέντευξή του στο "Ενώπιος Ενωπίω" και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ήταν δύσκολη η προσαρμογή στην Ελλάδα.

Το enikos.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του διάσημου ηθοποιού που ενσαρκώνει τον "Δούκα Σεβαστό" στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες".

"Γεννήθηκα στη Γερμανία και μετά άρχισε μια μικρή οδύσσεια για το ποιος συγγενής θα με πάρει. Χωριστήκαμε από την αρχή και ενωθήκαμε περίπου τετάρτη με πέμπτη δημοτικού που γύρισαν όλοι στην Ελλάδα. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα. Με φώναζαν "Φριτς". Το άκουγα από κάποια παιδάκια που μπορεί να μη συμπαθεί το ένα το άλλο και ήξεραν ότι μπορεί να με πειράξει. Έπαιζα μπάλα και άκουγα, Φριτς, Φριτς και είπα άστους να λένε. Τι Φριτς, εσύ είσαι Έλληνας, άστους να λένε, είπα ως παιδάκι" ανέφερε στη συνέντευξή του στο "Ενώπιος Ενωπίω".

"Βλέπω το μεταναστευτικό με μεγάλη συμπόνοια. Κατανοώ το πρόβλημα, είναι πολλοί αυτοί οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν βίαια από τις εστίες τους, από τις πατρίδες τους, από τις ζωές τους, που δεν απέχουν πολύ από τις δικές μας ζωές. Ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, έχει μεγάλο βάρος να σηκώσει στις πλάτες του και πρέπει να κάνει μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει. Εγώ είμαι παιδί μεταναστών, όπως πάρα πολλοί Έλληνες έφυγε ο πατέρας μου στη Γερμανία, έμειναν 20 χρόνια με τη μητέρα μου, δούλευαν σε εργοστάσιο και οι δύο. Ο πατέρας μου ήταν οδηγός και η μητέρα μου έραβε" δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση