GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Γιατί αναβλήθηκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Για προληπτικούς λόγους δεν βγήκε σήμερα στον αέρα του Alpha η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το κανά...

Για προληπτικούς λόγους δεν βγήκε σήμερα στον αέρα του Alpha η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι, «προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Alpha:

«Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει»

Νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από το πλατό της εκπομπής, στο οποίο όπως έγραψε βρισκόταν μόνη της στο άδειο πλατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση