GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Επέκταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας προανήγγειλε ο Γεωργιάδης

Την παράταση της απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων και μετά τις 6 Απριλίου προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μι...

Την παράταση της απαγόρευσης των άσκοπων μετακινήσεων και μετά τις 6 Απριλίου προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open.«Tα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

Αναφερόμενος στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα λυθεί η κατάσταση με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά. «Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι' αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένα εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

1 σχόλιο

  1. Δεν φτάνει ο κορωνοϊός, έχουμε και τους συριζαίους,
    να κάνουν αντιπολίτευση με αφορμή την πανδημία.
    Έτσι επιβεβαιώνεται ότι οι κάθε απόχρωσης αριστεροί (κομμουνιστές, "δημοκράτες" αριστεροί, ακραίοι και εξωκοινοβουλευτικοί αριστεροί), δεν διστάζουν να εκμεταλλεύονται ακόμα και την δυστυχία των άλλων.

    Ο Παπαδημούλης παραβιάζει την υποχρεωτική απομόνωση γιά να ψωνίσει από σουπερμάρκετ γεμίζοντας δύο (2) καρότσια και χρησιμοποιεί τον αστυνομικό ως αχθοφόρο.

    Υπεύθυνος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γράφει:
    "Επειδή οι καιροί δεν προσφέρονται για μετωπική αντιπαράθεση και κυρίως γιατί έχω κουραστεί να αντιπαλεύω την ηλιθιότητα, η οποία έχει πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και
    "όταν γυρίσω θα τους γαμήσω".

    Άλλος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (ο γνωστός Κούλογλου, υπερασπιστής στο Ευρωκοινοβούλιο του άθλιου καθεστώτος Μαδούρο) βάζει σκίτσο που αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Ελληνα φουστανελά:
    "Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!", με τον ήρωα να απαντά: "Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!".

    Από κοντά και το άλλο σύνθημα:
    "μετά θα λογαριαστούμε", που αναπαράγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση