GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουγγαρέζος: Απαντά στο δίλημμα εκπομπή με την Σπυροπούλου ή επιστροφή στην Ιλένια Ουίλιαμς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και δέχθηκε να απαντήσει στις... πικάντικες ερωτήσεις του παρουσια...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και δέχθηκε να απαντήσει στις... πικάντικες ερωτήσεις του παρουσιαστή.

“Θα προτιμούσες να κάνεις εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή να γυρίσεις στην Ιλένια Ουίλιαμς;” ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει τις ερωτήσεις από πριν, ενώ σε περίπτωση που δεν ήθελε να απαντήσει έπρεπε να φάει ένα περίεργο πιάτο.

“Φυσικά και θα απαντήσω. Φυσικά και να γυρίσω στην Ιλένια Ουίλιαμς και στο δρόμο παίρνω και την Ζήνα Κουτσελίνη στο αμάξι" είπε γελώντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

“Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μού έχει κάνει πρόταση τέσσερις φορές και έχω πει όχι. Είναι επαγγελματικοί οι λόγοι και τους είχα πει στους ανθρώπους που μου έκαναν την πρόταση. Θα ήμουν και ασυνεπής να λέω την άποψη μου για αυτά που κατά καιρούς λέει, η οποία είναι συνήθως αρνητική και να πάω μετά για χρήματα να συνεργαστώ μαζί της” συμπλήρωσε.

Δείτε την απολαυστική "ανάκριση":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση