GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Μαρακάκης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά - Γέννησε η Νίκη Θωμοπούλου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Μαρακάκης και η σύζυγός του Νίκη Θωμοπούλου καθώς τη Δευτέρα ήρθε στη ζωή το πρώτο τους μωρό, ένα...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Μαρακάκης και η σύζυγός του Νίκη Θωμοπούλου καθώς τη Δευτέρα ήρθε στη ζωή το πρώτο τους μωρό, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Νίκη Θωμοπούλου γέννησε το μεσημέρι της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 15:00, ένα κοριτσάκι βάρους 4.500 γραμμαρίων. Στο πλευρό της συζύγου του και της κόρης του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο χαζομπαμπάς, Γιάννης Μαρακάκης.

Η Νίκη Θωμοπούλου τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο σπίτι για να προφυλαχθεί από τον κοροναϊό, ενώ λίγο πριν τη γέννα επισκέφθηκε την παραλία, φόρεσε το μαγιό της και έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Ευτυχώς που προλάβαμε να βγάλουμε τις καθιερωμένες φώτος πριν γεννήσουμε και φυσικά πριν κλείσουν οι παραλίες!!! Τώρα, μένουμε όλοι σπίτι για να προφυλάξουμε και τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Νίκη Θωμοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση