GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Το υπουργείο Εργασίας εξετάζει να εφαρμόσει τηλεργασία στο Δημόσιο - ΒΙΝΤΕΟ

Να εφαρμόσει άμεσα την τηλεργασία στο Δημόσιο λόγω κορονοϊού εξετάζει το υπουργείο Εργασίας. Όπως μετέδωσε το MEGA, το υπουργείο Εργα...

Να εφαρμόσει άμεσα την τηλεργασία στο Δημόσιο λόγω κορονοϊού εξετάζει το υπουργείο Εργασίας. Όπως μετέδωσε το MEGA, το υπουργείο Εργασίας προσανατολίζεται σε αυτό το μέτρο, όπως συμβαίνει σε αρκετές άλλες χώρες προκειμένου να προλάβει τις εξελίξεις λόγω της εξάπλωσης της επιδημίας.

Ήδη κάποιες ιδιωτικές επιχειρήσεις εφαρμόζουν τη λύση της τηλεργασίας προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Οι επιστήμονες προειδοποιούν να τηρούνται οι κανόνες προσωπικής υγιεινής και να ακολουθούνται οι οδηγίες που έχει δώσει ο ΕΟΔΥ, ενώ ήδη τα κρούσματα στη χώρα μας έχουν φτάσει τα 31.

Στη λήψη μέτρων για τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και του επιβατικού κοινού για την πρόληψη, προχωρά ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τη συμμετοχή της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ.

«Η αποφυγή μαζικών συναθροίσεων περιλαμβάνει και τις εκκλησίες φυσικά ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που είναι στις ευπαθείς ομάδες και πάνε σε αυτούς τους χώρους», ανέφερε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συνέντευξη Τύπου ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας. Και αυτό για να μειωθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

«Θέλει, λοιπόν, πάρα πολλή προσοχή σε συνεννόηση και με τις τοπικές Μητροπόλεις να δοθούν αντίστοιχες οδηγίες», είπε ακόμη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας και κατέληξε: «Ήδη έχει γίνει συνεννόηση, από όσο γνωρίζω, του Υπουργείου με την ηγεσία της Εκκλησίας στις περιοχές, ώστε να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση