GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Πληροφορίες ότι μπαίνουν σε καραντίνα μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Γρεβενών

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό για προληπτικούς λόγους 14 μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Γρεβενών...

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό για προληπτικούς λόγους 14 μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Γρεβενών που επέστρεψαν πρόσφατα από ταξίδι στη Μαδρίτη, σύμφωνα με το e-grevena.com.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα από το υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκαν πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας. Οι τέσσερις είναι στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από Λονδίνο. Με τα νέα κρούσματα το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό, ανέρχεται πλέον σε 89.
Η κατάσταση του ασθενούς που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη.
Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για την εξάπλωση του ιού στη χώρα μας, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., καθώς και του μαθήματος της κολύμβησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση