GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα εταιρείας - Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας - ΒΙΝΤΕΟ

Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα εταιρείας security σημειώθηκε τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Κλεάνθους, στην ανατ...

Εμπρηστική επίθεση σε οχήματα εταιρείας security σημειώθηκε τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Κλεάνθους, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο μετά τις 4:00, άγνωστοι τοποθέτησαν πλάκες παραφίνης στα ελαστικά δύο οχημάτων της εταιρείας, τα οποία ήταν σταθμευμένα μπροστά από τα γραφεία της. Άναψαν φωτιά στις πλάκες και η φωτιά επεκτάθηκε στο μπροστινό μέρος των δύο οχημάτων.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά πριν καταστρέψει ολοσχερώς τα δύο οχήματα. Από τις φλόγες προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη ισόγειου καταστήματος.

Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" μια γυναίκα που διαμένει σε παρακείμενη πολυκατοικία.

Όπως είπε η ίδια "πετάχτηκα από τον ύπνο μου. Δεν κατάλαβα αρχικά τι συμβαίνει. Βγήκα στο μπαλκόνι, είδα τον καπνό και τον κόσμο που συγκεντρώθηκε".

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Πηγή πληροφοριών: ΑΝΤ1/ thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση