GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίκυ Σταυροπούλου: Η απάντηση της ηθοποιού στην Άννα Παναγιωτοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου έδωσε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, η Βίκυ Σταυροπούλου. Η Μαίρη Αρώνη ζήτησε α...

Απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου έδωσε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, η Βίκυ Σταυροπούλου. Η Μαίρη Αρώνη ζήτησε από την αγαπημένη ηθοποιό να σχολιάσει τη δήλωση της Άννας Παναγιωτοπούλου «είναι ηθοποιός η Βίκυ Σταυροπούλου και δεν το έχω καταλάβει; Όχι, δεν είναι ηθοποιός».

Όπως είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, «είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του modeling, μην τα ξαναλέμε και ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί, γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι και με συντηρεί. Δεν πρέπει να σχολιάσω από σεβασμό».

«Αισθάνθηκα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα. Αυτό που με σόκαρε είναι ότι είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν από τη λίγη γνωριμία μας, ότι συμπαθιόμασταν. Στο τέλος συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να μείνω σε αυτό, προτιμώ να μείνω σε όλο το άλλο. Μεγάλωσα με την Άννα, μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να είμαστε γεροί, να έχουμε την υγεία μας και να πορευόμαστε», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση