GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Νοσοκομείο Παίδων: Θετική και η μητέρα του βρέφους - Πολύ καλή η κλινική της εικόνα

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η μητέρα από τη Σπερχειάδα, η οποία νοσηλεύεται μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία...

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η μητέρα από τη Σπερχειάδα, η οποία νοσηλεύεται μαζί με το μωρό της στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το lamiareport.gr.

Η κλινική εικόνα της γυναίκας είναι πολύ καλή, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, και το πολύ ευχάριστο είναι ότι πλέον δεν εμφανίζει κάποιο σύμπτωμα, καθώς επανήλθαν πλήρως και η όσφρηση και η γεύση της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι γιατροί του νοσοκομείου αξιολογούν ότι ίσως και το επόμενο 24ωρο να φανεί αρνητική, στον ιό, καθώς τα πρώτα συμπτώματα για εκείνη σημειώθηκαν πριν από 10 ημέρες.

Ευχάριστα είνα τα νέα και για την κατάσταση της υγείας του τριών μηνών παιδιού της, το οποίο είναι απολύτως καλά και διανύει την 8η ημέρα από τη διάγνωσή του με κορονοϊό. Το βρέφος είναι και ο πρώτος επιβεβαιωμένος ασθενής του κορονοϊού από τη Φθιώτιδα σύμφωνα με το αποτύπωμα στον χάρτη του ΕΟΔΥ.

Ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού δεν έχει προσβληθεί από τον ιό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Θηβών εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που είχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση