GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Ίντας: Δεν ξέρουμε αν και με πόσα κρούσματα ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή- ΒΙΝΤΕΟ

Τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει καθημερινά το νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας εξαιτίας του κορονοϊού περ...

Τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει καθημερινά το νοσηλευτικό προσωπικό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας εξαιτίας του κορονοϊού περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Τομεάρχης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Γιώργος Ίντας.

«Η καθημερινότητά μας πράγματι έχει αλλάξει.Πλέον, έχουν αυστηροποιηθεί τα μέτρα εντός του χώρου.Η δουλειά μας είναι πολύ υπεύθυνη πλέον. Αναγκαζόμαστε να πάρουμε μέτρα ασφαλείας ακόμα και να μειώσουμε τις μετακινήσεις μας εντός του χώρου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ίντας, τονίζοντας ότι «έρχονται πάρα πολλοί ασθενείς και συνοδοί χωρίς μάσκες. Όταν τους βλέπουμε στο διάδρομο να κυκλοφορούν ελεύθεροι τους δίνουμε μάσκες».

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση πλέον, τα ύποπτα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά. Σε κάθε εφημερία έχουμε περισσότερους. Προσπαθούμε να προστατευτούμε πρώτα εμείς για να προστατεύσουμε και εσάς. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο κρούσμα από το νοσηλευτικό προσωπικό. Σε κάθε εφημερία, τα ύποπτα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση