GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Στη... δίνη του κορονοϊού για τα καλά πλέον και η Ελλάδα, καθώς καθημερινά ανακοινώνονται νέα κρούσματα.Η ραγδαία αύξησή τους, μάλιστ...

Στη... δίνη του κορονοϊού για τα καλά πλέον και η Ελλάδα, καθώς καθημερινά ανακοινώνονται νέα κρούσματα.Η ραγδαία αύξησή τους, μάλιστα, οδήγησε το υπουργείο Υγείας να ανακοινώσει μεταξύ άλλων ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες.Σε αυτό το διάστημα, βέβαια, είναι προγραμματισμένο να γίνουν αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Πρώτος χρονικά είναι αυτός του Ολυμπιακού με τη Γουλβς την προσεχή Πέμπτη (12/3, 22:00) για τους «16» του Europa League.Σημειώνεται ότι σε αντίστοιχη απόφαση της κυβέρνησης της Δανίας, η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε πως το παιχνίδι της με τη Μπασακσεχίρ στις 19 Μαρτίου θα γίνει χωρίς κόσμο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν φυσικά τα μεγάλα ντέρμπι στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1 και συγκεκριμένα, αυτό της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (15/3, 19:30), αλλά και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (15/3, 19:30).Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο (14/3, 19:30) θα διεξαχθεί το Άρης-ΟΦΗ.

Η απόφαση του υπουργείου τίθεται σε ισχύ από αύριο, κάτι που σημαίνει πως το «λουκέτο» πιάνει και τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, όπου υπάρχει το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ (21/3, 19:30), το Ολυμπιακός-Άρης (22/3, 19:30) και το ΟΦΗ-ΑΕΚ (22/3, 17:15). Σημαντικούς αγώνες, όμως, έχουμε και στο μπάσκετ με το Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (20/3, 21:30), τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα δώσει δύο διαδοχικούς αγώνες εκτός έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση