GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξάνδρα Ούστα - Γιάννης Σαρακατσάνης: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν οι Αλεξάνδρα Ούστα και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης καθώς η γνωστή ηθοποιός στις...

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν οι Αλεξάνδρα Ούστα και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης καθώς η γνωστή ηθοποιός στις 21 Φεβρουαρίου έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.
Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, ο οποίος βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα του.
Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι μαζί πέντε χρόνια και τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα.
Χθες, η Αλεξάνδρα Ούστα σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως «γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση