GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλείας για το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα - ΒΙΝΤΕΟ

Για το διαπιστωμένο ένατο κρούσμα από την Αμαλιάδα μίλησε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος περι...

Για το διαπιστωμένο ένατο κρούσμα από την Αμαλιάδα μίλησε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος περιέγραψε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε. Όπως ενημέρωσε είναι σε καραντίνα όλα τα μέλη της Παθολογικής κλινικής ενώ συνέστησε ψυχραιμία.
"Υπάρχει ένα διαπιστωμένο κρούσμα με κορονοϊό από το εργαστήριο το οποίο έχει διακομισθεί στην Πάτρα και νοσηλεύεται εκεί. Το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας και η νοσηλευτική μονάδα Αμαλιάδας λαμβάνει όλα τα μέτρα για το συμβάν: Η Παθολογική κλινική δεν θα εφημερεύει γιατί το προσωπικό της μπήκε από τον ΕΟΔΥ σε καραντίνα και θα λειτουργούν τα άκρως επείγοντα περιστατικά στο ΤΕΠ. Σχεδόν όλα τα μέλη του προσωπικού είναι σε καραντίνα, δηλαδή το σύνολο του προσωπικού του παθολογικού τμήματος. Η διαχείριση του θέματος ήταν άψογη. Ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο ΕΟΔΥ γι' αυτές τις περιπτώσεις και η διοίκηση του νοσοκομείου κάνει αυτά τα οποία έχει διαταχθεί και πρέπει να κάνει" ενημέρωσε ο κ. Χριστόπουλος.
Όπως επεσήμανε: "Ο κίνδυνος σ' αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει στη μετάδοση, πρέπει να γίνει ιχνηλάτηση των ανθρώπων που συμμετείχαν στο γκρουπ και μετά θα δούμε αν νοσούν, αν είναι φορείς και θα ακολουθηθούν τα μέτρα που προβλέπονται" και ακολούθως συνέστησε "ψυχραιμία που είναι το παν,".
Περιγράφοντας το περιστατικό σημείωσε: "Ο άρρωστος ήρθε με μάσκα, με γάντια, παρακολουθήθηκε από τους γιατρούς και μπήκε σε θάλαμο μόνος του, δεν υπήρχαν άλλοι ασθενείς. Ο άρρωστος είχε στολή, μάσκα και γάντια. Η μάσκα προστατεύει από τον άρρωστο προς τους υπόλοιπους. Αυτοί που τον επισκέφθηκαν στον θάλαμο ήταν το στενό συγγενικό του περιβάλλον. Στο Ρίο έγινε η εξέταση. Είναι το νοσοκομείο αναφοράς. Στη διάρκεια της νοσηλείας του εκδήλωσε τα συμπτώματα. Οι γιατροί το αντελήφθησαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο αναφοράς για περαιτέρω έρευνα. Από πληροφορίες που έχω, βρίσκεται στην Εντατική του Ρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση