GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σε ηγετικό ρόλο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Αναλαμβάνει τα ηνία της μοναρχίας

Ο Δούκας του Κέμπριτζ αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού και να ηγηθεί των προσπαθειών της βασιλικ...

Ο Δούκας του Κέμπριτζ αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού και να ηγηθεί των προσπαθειών της βασιλικής οικογένειας να στηρίξει το έθνος τις δύσκολες αυτές ώρες υποστηρίζει μία ειδικός επί των Ανακτόρων.
Άλλωστε, σύμφωνα με την ίδια, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που απευθύνθηκε στο έθνος στη διάρκεια της κρίσης με βίντεο που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ μαζί με την Κέιτ επισκέφθηκαν ένα κέντρο του Εθνικού Συστήματος Υγείας την Παρασκευή.
Μιλώντας στο αυστραλιανό site, 9Honey, η Κέιτι Νίκολ είπε ότι η κίνηση ήταν πολύ σημαντική, προσθέτοντας ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ ήταν τα «καλύτερα τοποθετημένα» μέλη της βασιλικής οικογένειας ως «πυλώνες στήριξης» για το έθνος αυτήν τη στιγμή. Αποκάλυψε επίσης: "Βλέπουμε τον Ουίλιαμ να αναλαμβάνει ρόλο αντιπροσώπου των Ανακτόρων. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ότι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που απευθύνεται στο έθνος είναι ο Ουίλιαμ". Η ειδική επί του βασιλικού ρεπορτάζ σημείωσε ότι η 93χρονη βασίλισσα πρέπει να βρίσκεται σε απομόνωση στο Ουίνδσορ λόγω της ηλικίας της, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος είναι 71 ετών και η πριγκίπισσα Άννα 69, κάτι που σημαίνει ότι και οι δύο είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου αφού είναι και οι δύο άνω των 65 ετών. Όσο εξελίσσεται η κρίση, ήταν πολύ επικίνδυνο για τους γαλαζοαίματους να συνεχίσουν σαν να ήταν όλα φυσιολογικά, επισημαίνει η Νίκολ.
Προφανώς ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και γι αυτό πιθανόν είναι οι πιο κατάλληλοι να βοηθήσουν αυτήν τη στιγμή" σημείωσε η Κέιτ Νίκολ και πρόσθεσε ότι επικεντρώνουν την προσοχή τους από τους ρόλους τους στη στήριξη του έθνους καθώς αυτό προσπαθεί να διαχειριστεί την πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση