GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόλεμος" ανακοινώσεων Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

"Πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ξέσπασε πριν από το ντέρμπι των δύο "αιωνίων" για την E...

"Πόλεμος" ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ξέσπασε πριν από το ντέρμπι των δύο "αιωνίων" για την Euroleague.

Με επίσημο έγγραφό της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από την Αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές να μην επιτραπεί η είσοδος στο ΣΕΦ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «ως προληπτικό μέτρο για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα σε συνθήκες ασφαλείας».

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άργησε να απαντήσει και ανακοίνωσε πως θα μεταβεί κανονικά στο Φάληρο για το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Eurolaegue.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε το έγγραφο των «ερυθρόλευκων» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε την εν κρυπτώ επιστολή του Ολυμπιακού, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των «ερυθρόλευκων» από την Euroleague.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές. Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει "πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών" τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει -αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή. Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ».

Η απάντηση του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ και ζήτησε από τον κόσμο «να προφυλάξει την ομάδα και να μην απαντήσει στις προκλήσεις του».

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Η Ευρωλίγκα μας ενημέρωσε ότι αναγνωρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως εμπλεκόμενο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι ότι έχει το δικαίωμα να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του, παρότι ο ίδιος δηλώνει απλός φίλαθλος.

Κατόπιν τούτου, ζητούμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να προφυλάξει την ομάδα και να μην απαντήσει στις προκλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του.

Προστατεύστε την ομάδα μας και οδηγείστε τους παίκτες μας στη νίκη".

Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Επίθεση οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κατά την είσοδο του «ισχυρού άνδρα» της «πράσινης» ΚΑΕ στο ΣΕΦ, καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός.

Όπως υποστηρίζουν στο «τριφύλλι», οργανωμένοι των «ερυθρόλευκων» με διαπιστεύσεις είχαν πάρει θέση κοντά στη γραμματεία και «υποδέχθηκαν» με απειλές, βρισιές και χειρονομίες τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη φυσούνα, πριν πάρει τη θέση του δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Όπως υποστηρίζουν οι «πράσινοι», λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οπαδοί των γηπεδούχων, που είχαν παραταχθεί στη φυσούνα, έβριζαν, έφτυναν και κλωτσούσαν προς τη μεριά του «ισχυρού άνδρα» του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση