GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Γνωρίζετε για πόσες μέρες θα σας φτάσει το χαρτί υγείας που έχετε σπίτι; - Δείτε την απάντηση

Παγκοσμίως επικράτησε πανικός με το χαρτί υγείας με την πανδημία του κορονοϊού. Σε αρκετές χώρες μάλιστα όπως η Αυστραλία μπήκε περιορισμ...

Παγκοσμίως επικράτησε πανικός με το χαρτί υγείας με την πανδημία του κορονοϊού. Σε αρκετές χώρες μάλιστα όπως η Αυστραλία μπήκε περιορισμός στο πόσο χαρτί υγείας μπορεί να προμηθευτεί κάθε άτομο από το σούπερ μάρκετ. Το ερώτημα "για πόσο διάστημα θα "κρατήσει" το χαρτί υγείας που έχω στο σπίτι" είναι ένα από το πιο δημοφιλή ερωτήματα για τους Αμερικάνούς. Όπως αναφέρει το FOX, ο ιστότοπος με την επωνυμία “How much toilet paper?” υποστηρίζει ότι μπορεί να σας δώσει την απάντηση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε πόσα ρολά χαρτί έχετε στο σπίτι, και πόσες επισκέψεις κάνετε καθημερινά στην τουαλέτα. Το σύστημα τότε υπολογίζει πόσες ημέρες θα σας φτάσουν οι προμήθειές σας.
Αν για παράδειγμα έχετε το συνηθισμένο πακέτο των τεσσάρων ρολών ο ιστότοπος αναφέρει ότι θα σας καλύψουν για 32 ημέρες, αν πηγαίνετε κατά μέσο όρο δύο φορές την ημέρα στην τουαλέτα.
Περισσότεροι από 2.000.000 άνθρωποι έχουν ήδη επισκεφθεί το website, το οποίο δημιουργήθηκε για να μειώσει τον πανικό και να αποτρέψει τους ανθρώπους να μαζεύουν άσκοπα χαρτιά υγείας στο σπίτι τους.
Το howmuchtoiletpaper.com, δημιουργήθηκε από τον Ben Sassoon, έναν φοιτητή με έδρα το Λονδίνο, που είναι software developer, και από τον καλλιτέχνη Sam Harris “έπειτα από μια συζήτηση για το πόσο χαρτί υγείας χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και πώς μπορεί αυτό να αλλάξει κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού".
Κάντε και εσείς τον υπολογισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση