GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό μήνυμα της Θεοδώρας έναν μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της - ΦΩΤΟ

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο αιώνιος έφηβος, Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, δεν μπορεί να...

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο αιώνιος έφηβος, Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή. Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της δεν είναι πια κοντά τους και δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο με τον αγαπημένο της πατέρα.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, η Θεοδώρα Βουτσά ανήρτησε στο instagram μία φωτογραφία του Κώστα Βουτσά, με το ερώτημα "σας λείπω;" . Την φωτογραφία συνόδευσε με τα εξής συγκινητικά λόγια: «Ένας μήνας ♥️♾ 26.02.2020 - Τι κανεις; - Σ´αγαπάω».

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Βουτσάς πέθανε σε ηλικία 88 ετών τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου μετά τη μάχη που έδωσε στην εντατική του "Αττικόν" όπου νοσηλεύτηκε για περίπου 20 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση