GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Συναγερμός στο Νοσοκομείο Λαμίας για ύποπτο κρούσμα

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Λαμίας για ύποπτο περιστατικό κορονοϊού. Πρόκειται για 21χρονη γυναίκα που πρόσφατα είχε ταξιδ...

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Λαμίας για ύποπτο περιστατικό κορονοϊού. Πρόκειται για 21χρονη γυναίκα που πρόσφατα είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους όχι όμως με το γκρουπ που επέστρεψε έχοντας σχεδόν στο σύνολό του νοσήσει από τον νέο κορονοϊό, και νοσηλεύεται σύμφωνα με το LamiaReport στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η 21χρονη παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (7/3) στο ΓΝ Λαμίας χωρίς τα γνωστά συμπτώματα του ιού και νοσηλεύεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ ώσπου να επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του covid-19.

Δείγμα της 21χρονης όπως και μιας ακόμη γυναίκας από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταλεί στο Ελ. Ινστιτούτο Παστέρ για την επιβεβαίωση ή όχι του κορονοϊού. Για τη γυναίκα από τη Χαλκίδα μάλιστα που δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα συστήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση