GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ρυθμούς… πολέμου λειτουργεί η ΕΑΒ λόγω κορονοϊού

Του Χρήστου Μαζανίτη Σαν να βρίσκεται η χώρα σε πόλεμο λειτουργεί πλέον η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), το προσωπικό της οποί...

Του Χρήστου Μαζανίτη

Σαν να βρίσκεται η χώρα σε πόλεμο λειτουργεί πλέον η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), το προσωπικό της οποίας βρίσκεται στις επάλξεις παραδίδοντας συνεχώς πτητικά μέσα προς την Πολεμική Αεροπορία.

Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση της εταιρείας, εντός του τρέχοντος μηνός Μαρτίου αποδόθηκαν για επιχειρησιακή αξιοποίηση στην Πολεμική Αεροπορία ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215, ένα μεταφορικό αεροσκάφος C-130 και ένα μαχητικό αεροσκάφος F-4E.

Την ίδια περίοδο η ικανοποίηση των Ξένων Πελατών εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στα λόγια τους εκπροσώπου της Lockheed Martin, με αφορμή την αποστολή – εν μέσω εβδομάδας κρίσιμων εξελίξεων για τη χώρα αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο – ενός ακόμα υποσυγκροτήματος του αεροσκάφους C-130J, ενός αεροσκάφους δομικά τμήματα του οποίου κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην ΕΑΒ που αποτελεί αποκλειστική πηγή προμήθειας για την παγκόσμια αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση