GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: Μου λείπει το χιούμορ του - Τι είπε για τον μικρό Φοίβο

"Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζω...

"Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του. Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει που είναι ο πατέρας του" δήλωσε στο Secret των "Παραπολιτικών" η Αλίκη Κατσαβού λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

"Δύο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη για περιοδικό της Κύπρου και μιλούσε για εμένα με τόση τρυφερότητα. Δήλωνε πολύ ευτυχισμένος. Ήμασταν όλοι πολύ καλά, χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι. Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει" πρόσθεσε.

"Εγώ συνεχίζω τη δουελιά μου με τη "Θεατρομάθεια" όπου κάνουμε παιδαγωγικές παραστάσεις στα σχολεία. Είναι ένα ψυχολογικό στήριγμα αυτόν τον καιρό για εμένα και πλέον είμαι ανοιχτή σε προτάσεις άλλων παραγωγών γιατί το θέατρο είναι μεγάλη παρηγοριά" είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση