GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Τραγικός επίλογος για τον αγνοούμενο ψαρά - Εντοπίστηκε νεκρός

Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ότ...

Η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι αγνοείται ένας 82χρονος που είχε πάει για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό σκάφος του στη θαλάσσια περιοχή Θερμαϊκού κόλπου.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς τον εντοπισμό του, στις οποίες συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Πλοηγικής Υπηρεσίας, δύο (ρυμουλκά, ένα Φ/Γ πλοίο, ένα ιδιωτικό σκάφος, δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και εθελοντική ομάδα διάσωσης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης πλησίον του λιμένα και ανασύρθηκε από τα στελέχη του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση