GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτια Ταραμπανκό για Γιώργο Λάγιο: Δεν τον ζηλεύω πολύ - ΒΙΝΤΕΟ

Ανοικτά μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο η μία από τις νικήτριες του GNTM , Κάτια Ταραμπανκό στην εκπομπή «The 2Night Show...

Ανοικτά μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο η μία από τις νικήτριες του GNTM , Κάτια Ταραμπανκό στην εκπομπή «The 2Night Show» η Κάτια Ταραμπανκό. Όπως είπε, αν και η σχέση τους μετράει 3 μήνες έχουν αποφασίσει να θέσουν όρια και να μην συγκατοικούν. Όπως επεσήμανε ο σύντροφός της και συγγραφέας Γιώργος Λάγιος επιλέγουν να μένουν τρεις φορές την εβδομάδα μαζί και όχι συνέχεια ενώ η Κάτια επεσήμανε ότι προτιμά να δίνει τον χώρο και τον χρόνο του στον άλλο και να μην του καταπατά τα όρια.

Αποκάλυψε ότι βλέπει τα μηνύματα που "στέλνουν στον Γιώργο και του γράφουν τι ωραίο βιβλίο, κι εγώ σκέφτομαι έτσι, κι εγώ κι εγώ κι εγώ. Είναι σαν να προσπαθούν να δείξουν ότι είμαι κι εγώ... Δεν είμαι άνθρωπος που ζηλεύει... Λίγο, φυσιολογικά, όμορφα" γέλασε το μοντέλο και ο Γιώργος Λάγιος πρόσθεσε: "Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι δεν ζηλεύει σημαίνει ότι δεν του αρέσει ο άλλος αρκετά".

Όπως πρόσθεσε "η ζήλια είναι αφροδισιακό, οπότε αν κάποιος ζηλεύει σε υγιές σημείο εξασφαλίζει βιωσιμότητα στη σεξουαλική του ζωή, αν θεωρείς τον άλλον δεδομένο δεν έχεις σεξουαλική ζωή".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση