GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Νέα μέτρα από την κυβέρνηση - Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα - Ποια εξαιρούνται

"Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες ότι θα υπάρξει καθολική απαγόρευση της κυκ...

"Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες ότι θα υπάρξει καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας. Επιτείνουν τη σύγχυση. Δεν πρόκειται να κλείσουν οι δρόμοι" τόνισε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την οποία ανακοίνωσε νέα μέτρα για την παρεμπόδιση εξάπλωσης του κορονοϊού.
Επίσης, η κ. Πελώνη είπε ότι κλείνουν από την Τετάρτη όλα τα εμπορικά καταστήματα, αλλά θα παραμείνουν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, τα πρατήρια βενζίνης, οι φούρνοι, τα συνεργεία και οι τράπεζες. Επίσης, όπως ανακοίνωσε η κ. Πελώνη, από την Τρίτη 17 Μαρτίου δεν θα ισχύει ο Δακτύλιος και αυτό θα διαρκέσει έως το τέλος Απριλίου.
Άλλο ένα μέτρο που επίσης, αποφασίστηκε, είναι ότι θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 14 ημερών όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση