GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι θα γίνει με την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Εκ νέου συνεδρίαση για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου στην αρχαία Ολυμπία πραγματοπο...

Εκ νέου συνεδρίαση για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου στην αρχαία Ολυμπία πραγματοποίησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Αποφάσισε ότι η Τελετή θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών παρά μόνο με 100 προσκεκλημένους με διαπιστεύσεις από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή "Τόκυο 2020" λόγω του κορονοϊού.
Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:
«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεδρίασε εκ νέου για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου στην Αρχαία Ολυμπία και λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες αποφάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω του ιού SARS-CoV-2 αποφάσισε τα εξής:
Η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας να γίνει χωρίς την παρουσία θεατών και θα την παρακολουθήσουν μόνο 100 προσκεκλημένοι με διαπιστεύσεις από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020».
Η τελική πρόβα της Τελετής Αφής, στις 11 Μαρτίου θα είναι κλειστή για το κοινό και για τους δημοσιογράφους.
Οι δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις στην Τελετή Αφής περιορίζονται στις απολύτως απαραίτητες.
Προτρέπουμε στους Δημάρχους των πόλεων από τις οποίες θα περάσει ή θα διανυκτερεύσει η Ολυμπιακή Φλόγα να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα συνεχίσει να εξετάζει όλα τα δεδομένα και ανάλογα με τις εξελίξεις θα προχωρά σε αποφάσεις, με γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας».
Τι είχε δηλώσει ο Σπύρος Καπράλος στον RealFm
Την εξέλιξη αυτή για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας είχε αποκαλύψει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος σε αποκλειστική συνέντευξή του στην εκπομπή Real Sports του Realfm 97,8. ΟΣπύρος Καπράλος αποκάλυψε ότι θα παρακολουθήσουν την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας την προσεχή Πέμπτη μόλις 100 προσκεκλημένοι με διαπίστευση. Ακόμη μίλησε για τις σκέψεις της ΔΟΕ ενόψει Τόκιο άλλα και τους Έλληνες αθλητές.
Ακούστε τι είπε στους Παύλο Παπαδημητρίου και Δημήτρη Σταυρακάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση