GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ: Μείνετε σπίτι -Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα -ΒΙΝΤΕΟ

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter, στέλνει μήνυμα προς όλους να μείν...

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter, στέλνει μήνυμα προς όλους να μείνουν στο σπίτι, όσο διαρκεί η κρίση του κορονοϊού. “Ενώ πρέπει να γίνουν αλλαγές τώρα, δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα ζούμε για πάντα. Τα παιδιά μας θα επιστρέψουν στο σχολείο, οι ενήλικες θα επιστρέψουν στη δουλειά τους, θα συγκεντρωθούμε ξανά στα μέρη λατρείας, σε συναυλίες και εκδηλώσεις ξανά" τόνισε.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με μεγάλα ΜΜΕ σε μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον CONID-19. NBCUniversal, ViacomCBS, ABC/Walt Disney Television και iHeartMedia συμμετέχουν στην καμπάνια του PSA, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Εκτός από την Μελάνια, θα δούμε κι άλλους συνεργάτες του Τραμπ να λαμβάνουν ενεργό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού. “Σας παρακαλώ να μείνετε σπίτι και να επικοινωνείτε με την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα με βιντεοκλήσεις, τηλεφωνήματα, social media και άλλες ασφαλείς τεχνολογίες" ανέφερε η 49χρονη Πρώτη Κυρία. "Μείνετε ασφαλείς και να θυμάστε ότι πολλοί από εμάς είμαστε χώρια, αλλά είμαστε σε αυτό μαζί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση