GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηταράκης: Τι είπε για το ενδεχόμενο δημιουργίας δομών σε ακατοίκητα νησιά

Για τα σενάρια περί μεταφοράς μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά, ρωτήθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, στη συνέντευξ...

Για τα σενάρια περί μεταφοράς μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά, ρωτήθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.
Αναφορικά για τις προτάσεις που έχουν ακουστεί περί δημιουργίας κέντρου στα Τοκμάκια ή άλλα ακατοίκητα νησιά, ο κ. Μηταράκης είπε: «Στη συνάντηση που έγινε στο Μαξίμου με την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση, συμφωνήσαμε όλοι ότι χρειάζεται μια κλειστή δομή αντί μιας ανοιχτής. Η κυβέρνηση έχει κάνει έναν συγκεκριμένο στρατηγικό σχεδιασμό. Επιλέξαμε αυτό που θεωρούμε εμείς ότι έχει την ελάχιστη επίπτωση στις τοπικές κοινωνίες»
Σε διευκρινιστική ερώτηση εάν είναι η κυβέρνηση ανοιχτή σε τέτοιες αντιπροτάσεις απάντησε: "Ζητάμε διαρκώς την άποψη της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης . Μέχρι στιγμής ακούμε μεμονωμένες φωνές να εκφράζουν και μια άλλη εναλλακτική. Όταν αυτό πάρει μια μορφή πιο συλλογική, κάθε πρόταση μπορεί να συζητηθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση