GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Άγριες Μέλισσες: Τα μυστικά της καραντίνας από τη Λενιώ και τον Λάμπρο - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον αναγκαστικό εγκλεισμό που βιώνουν στα σπίτια τους εξαιτίας του κορονοϊού μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Μαρί...

Για τον αναγκαστικό εγκλεισμό που βιώνουν στα σπίτια τους εξαιτίας του κορονοϊού μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Οι δυο πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» εμφανίστηκαν μέσω skype και περιέγραψαν στον Νίκο Χατζηνικολάου πως βιώνουν τις ώρες της καραντίνας.

«Βιώνω τον εγκλεισμό όπως τον βιώνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, αν όχι όλοι γιατί είναι και μερικοί απείθαρχοι!Για αυτό και τα 3.000 πρόστιμα που επιβλήθηκαν μέχρι τώρα. Προσπαθώ να είμαι δημιουργική, προσπαθώ να το δω σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης. Μας δίνεται δηλαδή η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουμε. Να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μείνω μόνη με τον εαυτό μου, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα, να αναθεωρήσω κάποιες αξίες, σχέσεις με τους συνανθρώπους μας. Συνομιλώ με φίλους μέσω viber και messenger, κάνω μια αναδιάρθρωση του χώρου του σπιτιού μου και επίσης μ’ αρέσει από το πρωί να βάφομαι, να ντύνομαι, έχω βρει φανταστικούς φίλους όπως κάναμε μικροί και να προσπαθώ να βρω τρόπους να διασκεδάσω τη μέρα μου. Διαβάζω πολύ, βλέπω ταινίες. Δεν το βλέπω μαύρο, σαν κάτι αναγκαστικό, σαν κάτι υποχρεωτικό», είπε η Μαρία Κίτσου επισημαίνοντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι δεν μίλησε για μουσική και μαγείρεμα γιατί ειδικά το μαγείρεμα, δεν είναι η ειδικότητά της. Η μουσική μου αρέσει , μου αρέσει να δημιουργώ συνθήκες και να κάνω πάρτι μόνη μου αλλά το μαγείρεμα το βαριέμαι», πρόσθεσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τόνισε πως με αντίστοιχο τρόπο βιώνει και ο ίδιος την τρέχουσα κατάσταση. “Δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτά που σας είπε η Μαρία. Και εγώ με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζω την κατάσταση. Είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο που όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Βλέπουμε ότι η ενσυναίσθηση του κόσμου είναι στα ύψη αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τι γίνεται στις γειτονικές χώρες, βλέπουμε ότι δεν είναι κάτι αστείο. Το να μείνουμε μερικές μέρες στο σπίτι δεν είναι τίποτα μπροστά στα οφέλη που θα έχουμε, οπότε θεωρώ ότι το χιούμορ μπορεί να μας σώσει, με οποιονδήποτε τρόπο και σκέφτομαι τους ανθρώπους που μένουν χρόνια στο σπίτι, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Τι σημαίνει για αυτούς τους ανθρώπους να μη βγαίνουν; Εμείς δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να μείνουν για κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι μας; Και αυτοί οι άνθρωποι τι να πούνε; Πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε, τον γείτονα και το κοινωνικό σύνολο», τόνισε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Όπως είπε, «είναι μία ευκαιρία να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας και με τις αξίες μας. Να επαναπροσδιορίσουμε τον χρόνο μας, να επενδύσουμε σε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς μας τους ανθρώπους και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Το διαδίκτυο μας δίνει το περιθώριο να επικοινωνούμε με όλους μας τους φίλους, απλώς δεν ικανοποιούμε την ανάγκη της αφής. Εμένα μου αρέσει να αγκαλιάζω τους φίλους μου. Καλή δύναμη και υπομονή».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση