GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακιωτάκης: Τι είπε για το βίντεο με την παρενόχληση του ελληνικού Λιμενικού από την τουρκική ακταιωρό

"Οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού ενεργούν με βάση το Διεθνές Δίκαιο" δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολ...

"Οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού ενεργούν με βάση το Διεθνές Δίκαιο" δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, στο Mega.

"Χθες είδε το φως της δημοσιότητας βίντεο που τουρκική ακταιωρός στα όρια της συγκρούσεως καταδίωξε σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής. Άρα, αυτό αποδεικνύει την επιθετικότητα με την οποία δρουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Βέβαια, είχαμε την επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική ακτοφυλακή χθες, η οποία στην ουσία απαγορεύει τη διέλευση μεταναστών δια θαλάσσης και αυτό συνιστά μια άμεση παραδοχή ότι επέτρεπε το προηγούμενο διάστημα τη διέλευση μεταναστών παρά τις καταγγελίες από ελληνικής πλευράς. Αυτή η ανακοίνωση ότι σε διπλωματικό και ενημερωτικό επίπεδο αποδίδει καρπούς η προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης. Αναγκάζει δηλαδή την Τουρκία να αναθεωρήσει τουλάχιστον την ρητορική της, μένει να το δούμε στην πράξη" ανέφερε.

"Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε και να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορά μας με βάση τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση