GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σε καραντίνα η Μέγκι Ντρίο - ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραμένει αυτές τις ημέρες η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του GNTM, απεί...

Εκτός της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραμένει αυτές τις ημέρες η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του GNTM, απείχε από το πλατό καθώς η συμμετοχή της την προηγούμενη βδομάδα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και ο κορονοϊός στάθηκαν η αφορμή για να μπει σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους και μόλις διαβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος, θα επιστρέψει ξανά στην εκπομπή.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της και γνωστοποίησε στο τηλεοπτικό πάνελ ότι την Τετάρτη δέχθηκε τηλεφώνημα από την παραγωγή του My Style Rocks, για να συμμετέχει ως παίκτρια σε αυτό.

«Είναι λίγο αστείο αυτό, ενώ ξέρουν ότι έχω συμβόλαιο με το OPEN, βρίσκομαι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, δεν έχει αλλάξει κάτι. Το βρίσκω λίγο άκυρο. Θεωρώ ότι επειδή έφυγε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήθελαν πάλι μία κοπέλα που θα τους ανεβάσει τα νούμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση