GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές - Αναλυτικά η πρόγνωση

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές είναι χαρακτηριστικά του καιρο...

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές είναι χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στην ανατολική νησιωτική χώρα από νότιες, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ . Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση