GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευθύμης Ζησάκης: Η πανέμορφη ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά - ΦΩΤΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη, «Το τέλος του 2019 προς το 2020 μου έφερε έναν άνθρωπο εξαιρετικό, που πάνω απ' όλα θαυμάζω και στηρίζω και...

Του Βασίλη Μπουζιώτη,

«Το τέλος του 2019 προς το 2020 μου έφερε έναν άνθρωπο εξαιρετικό, που πάνω απ' όλα θαυμάζω και στηρίζω και χαίρομαι πάρα πολύ και τον προσέχω σαν πολύτιμο πετράδι», είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη ο Ευθύμης Ζησάκης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ταυτότητα της νέας συντρόφου του.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της Real Life, ο Ευθύμης Ζησάκης είναι ερωτευμένος και η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλη από την όμορφη ηθοποιό Χρύσα Παπαλελούδη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις πρόβες της παράστασης «Η εκδίκηση της ηλίθιας», στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί και εκείνη συμπράττει, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους, υπήρξε χημεία μεταξύ τους, αλλά πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να γίνουν ζευγάρι και να καταλάβουν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει φιλικός τους κύκλος, που τονίζει ότι έχει καιρό να δει τον ταλαντούχο ηθοποιό σε τόσο μεγάλα κέφια και τόσο ευτυχισμένο. «Πηγαίνει πολύ καλά και επαγγελματικά, εντυπωσιάζοντας πολύ στις παραστάσεις «Οργισμένα νιάτα» και «Η εκδίκηση της ηλίθιας» αλλά και προσωπικά στο πλευρό της γλυκιάς Χρύσας που του έχει βγάλει τον καλύτερο εαυτό του», λένε χαρακτηριστικά.

Ο Ευθύμης Ζησάκης, για να μη δει άλλον έναν έρωτά του να "καίγεται" από τα φώτα της δημοσιότητας, την προστατεύει από κάμερες και φλας. Είναι πολύ προσεκτικοί με τους φωτογράφους και στις εξόδους τους, επιλέγουν ήσυχα στέκια. Η Χρύσα τον θαυμάζει και είναι πάντα στο πλευρό του με αφοσίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση