GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρις Μπράουν: Ο πρώην της Ριάνα κρύβεται από φανατική θαυμάστρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο όπου κρύβεται προκειμένου να αποφύγει μία φανατική και ερωτευμένη θαυμάστρια ανήρτησε στσ social media ο Κρις Μπράουν. Ο 3...

Ένα βίντεο όπου κρύβεται προκειμένου να αποφύγει μία φανατική και ερωτευμένη θαυμάστρια ανήρτησε στσ social media ο Κρις Μπράουν. Ο 30χρονος αμφιλεγόμενος ράπερ απεικονίζεται να κρύβεται πίσω από τοίχο ενώ έξω από την έπαυλή του μία γυναίκα φωνάζει προς το μέρος του ότι είναι ο σύντροφος της ζωής της. Τα πιο πολλά απ' όσα ακούγεται να λέει η γυναίκα είναι ακατάληπτα, αλλά κάποια στιγμή τον ρωτά αν γνωρίζει τη Λορένα και εκείνος απαντά "όχι" και μετά την αποκαλεί τρελή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπράουν έπεσε θύμα παρενόχλησης από θαυμάστρια καθώς το 2016 η Ντανιέλα Πάτι παραβίασε την ιδιοκτησία του τρεις φορές.

Ο Μπράουν είναι ο πρώην σύντροφος της Ριάνα που την είχε κακοποιήσει στη λιμουζίνα στη διαδρομή για τα Γκράμι και μαζί του είχε ζήσει μία πολύ ταραχώδη σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση